Nostalgisk. JP Morgan design

mai 2, 2023 wodanorway

Nostalgisk. JP Morgan design

Vi ser tilbake på arbeid vi har gjort og denne gangen hopper vi tilbake til 1999 og til JP Morgan

Vårt team har lang erfaring med å jobbe for både små og store merkevarer, både direkte og gjennom ledende design- og reklamebyråer både i Norge og i utlandet. Fra tid til annen er det interessant å se tilbake på noen av designene vi har laget for en god del år siden. Derfor har vi tenkt å lage en serie der vi tar for oss tidligere arbeid og ser hvordan designspråk, teknologi og markedsføring har utviklet seg over tid.

God design og kvalitet
Uansett når det gjelder, vil alltid regelen om god design med høy kvalitet og fokus på funksjonalitet gjelde. I dag ville dette designet sett ganske annerledes ut. Men det systemet som ble brukt før dette ble designet, var grått og trist med lite eller ingen bruk av farger.

JP Morgan ønsket å redesigne løsningen som deres meglere brukte. De ønsket å se om trivsel og effektivitet ville øke hvis man designet en løsning som både var fokusert på et bra brukergrensesnitt og et gjennomtenkt system. For oss i dag, og spesielt for de som ikke jobber med dette, kan det virke som kaos, men for de som faktisk brukte løsningen, var dette en stor forbedring.

Intern løsning
Vi fikk svært gode tilbakemeldinger, og løsningen ble implementert. Siden dette var en intern applikasjon og dette skjedde i 1999, er vi ikke sikre på hvilket design som ble brukt. Løsningen ble laget for JP Morgan av McCann Worldgroup.

"You can’t unscramble eggs."

JP Morgan
, , ,