Rolls Royce

Rolls Royce av en webside
Les mer

Perfeksjon

«Strive above all for perfection. Take the best there is. And make it better»

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Rolls Royce Automobiles
Våre tjenester
  • Kreativ strategi
  • UX Design
  • Prototyping
  • 3D modelering
  • Animasjon

Å jobbe med en av verdens mest kjente merkevarer var en spennende opplevelse. Å få muligheten til å designe websiden og senere en mobil app for Rolls Royce sin amerikanske bil avdeling. Det er imponerende å høre om Rolls Royce sin unike tilnærming til design som gjør at man kan kjenne igjen en utgave fra 1960 mot en fra 2023.

Det må også ha vært fascinerende å få et innblikk i deres konsept designarbeid for biler som kan komme til produksjonslinjen i fremtiden. Rolls Royce er kjent for å være en innovativ bilprodusent som stadig utforsker nye teknologier og design konsepter. Planen var i starten å designe en egen del for å vise fortid og fremtiden men dette ble endret under oppdraget. Vi håper å få mulighet til å lage denne delen på et senere tidspunkt da det virkelig viser hvorfor så mange over hele verden svarer Rolls Royce om de blir bedt om å nevne en bilprodusent.

Det er spennende å se hvordan Rolls Royce tar inspirasjon fra trender innen klesmote for å utvikle bilens interiør og det var dette vi laget en mobil app for å vise. Dette igjen viser deres brede tilnærming til design og deres ønske om å skape biler som ikke bare er teknisk avanserte, men også estetisk tiltalende.

"Gjennom designet måtte vi videreføre deres kvalitet, design og eksklusivitet."

WODA™

VIDEREFØRE SUKSESSEN

Etter å ha fått oppdraget med å designe Rolls Royce sin webside i 2016 jobbet vi med å forstå merkevaren til Rolls Royce ved å gjøre en undersøkelse om hvordan brukerne opplevde det eksisterende designet. Vi  brukte Adobe XD for prototyping og kunne presentere designet til Rolls Royce og få tilbakemeldinger fra en testgruppe.

Ved å bruke film og animasjon kunne vi formidle ikke bare ren informasjon, men også gi brukerne en stemning og en bedre forståelse av Rolls Royces unike fokus på luksus og eksklusivitet.

Vi tok også hensyn til tilbakemeldinger fra brukerne og gjorde eventuelle justeringer for å sikre den beste leveransen. I tillegg brukte vi media, inkludert lyd, for å gi en følelse av hvordan det føles å eie og kjøre en Rolls Royce.

Vi og Rolls Royce var enige om en veldig vellykket løsning i 2016, som etter planen oppdateres og brukes for 2017 med noen små endringer. Vi ble kjempe glade og beæret da Rolls Royce ønsket å designe en iterasjon med flere endringer basert på den tidligere suksessen og inkluderte nye funksjoner på nye modeller som Rolls Royce Wraith. Samlet sett ble løsningene en grundig og effektiv tilnærming for brukere til å forstå merkevaren.

Design

Take the best that exists and make it better.

Henry Royce™
  • Share:
ROLLS ROYCE™ are registered trademarks of Rolls-Royce Motor Cars. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.