Verizon

Amerikas ledende mobil og nett leverandør
Les mer

Verizon

Setter standard for kommunikasjon i USA

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Verizon
Våre tjenester
  • Konsept utvikling
  • Video redigering
  • UX Design
  • Prototyping
  • UX & UI Design
  • Vector HYML/CSS animasjon
  • Video animasjon

En del av et team på 4 kontinenter

Verizon er en ledende aktør innen mobil- og internettkommunikasjon i Nord-Amerika. Selskapet har opparbeidet seg en sterk posisjon i markedet og er i dag et av de mest anerkjente mobiltelefonselskapene i verden. Verizon har klart å skape en merkevare som er så velkjent at deres logo, som består av «v» for Veritas som er Latin og betyr troverdighet. Er blitt så kjent at de nå har fjernet navnet sitt fra header i deres websiden for 2023.

I 2016 fikk vi muligheten til å designe en løsning for 2017. Det var en fantastisk opplevelse å jobbe sammen med deres flotte interne team, andre eksterne og deres med deres sterke merkevare. Verizon har vært sponsor for flere store sports og andre arrangementer. En av de mest kjente relasjonene de har hatt er med Star Wars. Som fans av dette kjente universet var det en unik oppgave å jobbe med.

Vi hadde et nært samarbeid med deres interne team, og prosessen var en av de beste måtene å jobbe på i et team som var spredt over fire kontinenter. For å sikre at alle som jobbet remote, inkludert innhold, strategi, prosjektledelse, utviklere og designere, satt vi opp egne klokker med tiden for hvor alle satt.

TEAM JOBB

Prosjektet var egentlig ment som en test i 2016 for å se om man kunne lage noe spesielt ved å samle spisskompetanse utenfor både grenser og interne vegger. Vi begynte først å jobbe på Star Wars som et eget kampanjeelement og som en selvstendig side.

Samarbeidet var så vellykket at Verizon internt bestemte seg for å endre strategi og la oss designe og bygge hele designet for deres hovedside for 2017. Star Wars og andre kampanjer ble nå integrert sømløst inn i hovedløsningen. Vi hentet inn elementene og redesignet dem så de ble integrert i web siden.

Vi skapte et nytt uttrykk med minimalistisk maksimalisme som fortsatt preger deres kommunikasjon i dag. Senere i 2022 fikk vi også muligheten til å jobbe med deres strømmetjeneste som fortsatt er under utvikling. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Verizon i 2023, og det er allerede spennende ting på blokka.

Følg med på bloggen vår og i sosiale medier for å få oppdateringer først. Vi har så langt tenkt å ikke ha en mailingliste og heller spre det gode budskap i våre kanaler men vi har en intern nyhets liste som våre kunder får der vi oppdaterer dem på interne nyheter sammtidig som vi forklarer og informerer om nye trender, ny teknologi og måter og nå deres mål.

Ta kontakt i dag for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Fonts / Typography
Poppins
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
  • Share:
Telenor™ are registered trademarks of Telenor. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.