Whistler Blackcomb

Verdens beste skisted i 50 år
Les mer

Whistler

Ledende i over 50 år

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Whistler Blackcomb
Våre tjenester
  • Konsept utvikling
  • UX Design
  • Video redigering
  • Web utvikling

Vise både historien og hvordan de driver i dag

British Columbia har et stort utvalg av flotte skianlegg, men Whistler Blackcomb (Nord-Amerikas største skianlegg) feiret 50 år i 2016! Mens Whistler forberedte seg på enda en sesong med herlig snø, fantastiske skiarrangementer og mange fornøyde skiløpere, så de også tilbake på de siste fem tiårene.

I 1965 ble fjellets navn offisielt endret fra ‘London’ til ‘Whistler’ Mountain! Deretter, den 15. januar 1966, åpnet anlegget, som opprinnelig startet som en olympisk drøm. Og for en utvikling det har vært frem til Nord-Amerikas største skianlegg og vinner av utallige priser for verdens beste skisted.

Det var virkelig en ære å få muligheten til å fortelle historien deres i et digitalt format. Gjennom redesign av websiden, kunne vi lage en helt egen del for feiringen og historien. Hvor vi kunne presentere alt det fantastiske arbeidet som har gått inn i å bygge opp både området og merkevaren.

Vi forstår godt hvor viktig det er å hedre de menneskene som har vært med på å skape og utvikle det som i dag er et suksessfull unik lokasjon . Det er gjennom deres innsats, hardt arbeid og dedikasjon at Whistler har kunnet vokse og blomstre til hva det er i dag.

"I 1966, sa de at det bare var en drøm som ikke kunne bli virkelighet"

WISTLER™

FOLKENE ER HISTORIEN

Det er ingenting som kan erstatte hardt arbeid og dedikasjon når det kommer til å bygge opp og opprettholde en vellykket organisasjon. Det er de ansatte og alle som er involvert i driften som gjør alt mulig, og det er deres endeløse kamp for perfeksjon og detaljer som sikrer at alt går knirkefritt.

I tilfellet med Whistler, har alt blitt lagt til rette for besøkende, enten de ønsker å slappe av, stå på ski i bakkene eller fjellene, eller utforske fjell og daler om sommeren. Dette ble brukt som utgangspunkt for både designet og filmens innhold, og det var fantastisk å kunne oppleve alt dette på nært hold under vårt opphold i Whistler.

Det var også en spesiell opplevelse å høre alle historiene fra de som startet det hele. Vi kunne føle på den samme iveren og det var en inspirasjon å se hvordan denne lidenskapen fortsatt lever videre i dagens ansatte og ledere.

Til slutt vil vi rette en stor takk til alle som var med oss i denne prosessen, og som delte sine historier og erfaringer med oss. Vi vil også takke de som stolte på oss til å levere en løsning og film som de kunne være stolte av. Det var en ære å jobbe med dere, og vi håper at vår innsats har vært til glede og nytte for Whistler og alle som besøker dette fantastiske stedet.

Fonts / Typography
GEORAMA
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Design detaljer

  • Share:
Whistler™ are registered trademarks of Whistler Blackcomb Holdings, Inc. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.