Tilbakeblikk på foto for BMW

mai 16, 2023 wodanorway

Tilbakeblikk på foto for BMW

Foto for BMW klubbens jubileums utgave

Det er ingen hemmelighet at vi i Woda har en lidenskap for alt som har en motor. Uansett om det er fossil eller elektrisk, så vekker det noe i oss. Biler representerer det ypperste av design, fra de italienske linjene og hexagonene, den amerikanske muskelkraften til den tyske kvaliteten og perfeksjonismen.

BMW-magasinet fungerer som et samlingspunkt for bilentusiaster fra hele landet, forenet av deres felles beundring for det som betraktes som det beste innen bilverdenen. BMW har en stolt historie, kjent for sin luksus i toppklasse, ekstrem ytelse i M-serien og som pionerer innen elektriske biler for bylivet gjennom i-serien, som fortsatt preger bybildet.

Jubileumsfoto

I 2015 feiret BMW-klubben tre tiår med lidenskap for kjøretøy, og jubileet ble høytidelig markert på Ekebergrestauranten, badet i det gyldne lyset fra en nydelig solnedgang. Rune, vår talentfulle fotograf, fanget øyeblikket som senere preget sidene i magasinet, og gjenspeilet ikke bare klubbens jubileumsfeiring, men også den blendende utsikten og solnedgangens magi over hovedstaden.

Bildet, et tidskapseløyeblikk, formidler ikke bare klubbens stolthet og glede, men også atmosfæren av fellesskap og lidenskap som BMW-entusiaster delte den kvelden. Nå, med bare to år til de feirer sitt imponerende 50-årsjubileum, ser vi frem til å være til stede og dokumentere enda en betydningsfull milepæl i klubbens rike historie.

Trenger du hjelp med å fange dine egne uforglemmelige øyeblikk gjennom foto eller video? Kontakt oss i dag for mer informasjon og en uforpliktende samtale. Vi er her for å hjelpe deg med å bevare dine mest verdifulle øyeblikk og historier.

"Vi tar bilder og film som skaper følelser."

WODA
kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

    kontakt
    , , , , , ,