Nyheter & Inspirasjon

Les våre siste oppdatering og bli inspirert

Film og foto både på bakken og i lufta

Vi i Woda design har en lidenskap for arbeidet med foto og video, enten det er utendørs eller i vårt utvidede studio. Vi ser frem til å dele vårt nye, større studio med dere når det er klart. Vårt utstyr inkluderer avanserte 4K og 8K video-SLR-kameraer, 360-graders kameraer, en rekke actionkameraer og all nødvendig tilbehør for å sikre førsteklasses resultater uansett utfordring.

Vi i Woda design har en lidenskap for arbeidet med foto og video, enten det er utendørs eller i vårt utvidede studio. Vi ser frem til å dele vårt nye, større studio med dere når det er klart. Vårt utstyr inkluderer avanserte 4K og 8K video-SLR-kameraer, 360-graders kameraer, en rekke actionkameraer og all nødvendig tilbehør for å sikre førsteklasses resultater uansett utfordring.

Read more

Woda Design er en del av Suntex, et selskap med en stolt historie og en imponerende rykte for å levere en bred portefølje av førsteklasses produkter til bedriftsmarkedet. Suntex er anerkjent som en ledende spesialist innenfor flere områder, inkludert smartfilm, polarisert film, anti-avlyttingsfilm, solskjerming, solfilm, sikkerhetsfilm, dekorasjonsløsninger, profilering, bildekor og vindusfrosting.
04 sep 2023

Ny webside for Suntex

Woda Design er en del av Suntex, et selskap med en stolt historie og en imponerende rykte for å levere…

Det er ingen hemmelighet at vi i Woda har en lidenskap for alt som har en motor. Uansett om det er fossil eller elektrisk, så vekker det noe i oss. Biler representerer det ypperste av design, fra de italienske linjene og hexagonene, den amerikanske muskelkraften til den tyske kvaliteten og perfeksjonismen.
16 mai 2023

Tilbakeblikk på foto for BMW

Det er ingen hemmelighet at vi i Woda har en lidenskap for alt som har en motor. Uansett om det…

SAS mobil app design
I vår har vi arbeidet med utviklingen av et konseptdesign for Scandinavian Airlines (SAS). Vår oppgave var å skape en løsning som gjorde det enklere for reisende å finne destinasjoner, opplevelser og priser samlet under én paraply. Sist vi jobbet med SAS var for 23 år siden.
09 mai 2023

Vi designer SAS sin fremtid

I vår har vi arbeidet med utviklingen av et konseptdesign for Scandinavian Airlines (SAS). Vår oppgave var å skape en…

Woda design besøker DJi i Frankfurt
Woda er en virksomhet som jobber både med  foto og videooppdrag. DJI har vært partner siden 2008 og vi har levert mange suksessfulle prosjekter for en rekke kunder som inkluderer Colorline, Arctic Race, Audi, Visit Norway og flere andre. Nå har det neste steget i drone filming lansert og vi kan prate om det.
22 apr 2023

DJI + Woda

Woda er en virksomhet som jobber både med  foto og videooppdrag. DJI har vært partner siden 2008 og vi har…

Woda design Foto for Karpe og Dagbladet live konsert
Karpe har vært en av våre favorittartister i over to tiår nå, og vi har alltid beundret deres musikk og teksters. Det var derfor en fantastisk opplevelse da vi fikk muligheten til å ta bilder av dem på oppdrag for Dagbladet. Å oppleve dem live og samtidig kunne fange øyeblikkene i bilder var helt utrolig.
15 apr 2023

Karpe Foto

Karpe har vært en av våre favorittartister i over to tiår nå, og vi har alltid beundret deres musikk og…

Røabadet header
Røabadet er på vei inn i en ny og ekstremt spennende fase fra midten av juni. De vil fortsette å beholde mange av de kjente ansiktene fra badet, og overgangen fra SATS til Røabadet vil skje på en enkel og naturlig måte. For å hjelpe med denne overgangen har Røabadet valgt Woda som deres designbyrå for både digitale og analoge tjenester.
10 apr 2023

Røabadet

Røabadet er på vei inn i en ny og ekstremt spennende fase fra midten av juni. De vil fortsette å…

Woda design Oslo showreel
Vi jobber med både å ferdigstille websiden med full portfolio, en ny showreel og den siste delen av å ferdigstille kontoret og film&foto studio. Kunder vil alltid komme først og selv om gjerne fokusere 100% på å ferdigstille alt så prioriteres selvsagt arbeid for kunder. Våre planer for den nye websiden krever også en hel del utvikling og alt må som med våre kunde prosjekter planlegges godt.
21 mar 2023

WODA reel teaser

Vi jobber med både å ferdigstille websiden med full portfolio, en ny showreel og den siste delen av å ferdigstille…

Woda design studio har hjulpet med å analysere bruker adferd på websider og mobil app
Gjennomtenkt design er nødvendig for at en bedrift skal vokse til neste nivå. Så hvorfor er det at man sier god design er usynlig? Det er en mangel på kunnskap og bevissthet hos mange om hvordan design har innvirkning på merkevarer og produkter. Design blir ofte sett på som noe som enten er for dyrt eller enkelt nok til å gjøres internt av en ikke-designer. De digitale verktøyene fra det tjuende århundre har gitt en falsk følelse av å ha kunnskaper innen design.
20 mar 2023

God design er ikke synlig

Gjennomtenkt design er nødvendig for at en bedrift skal vokse til neste nivå. Så hvorfor er det at man sier…