WODA + DJI

april 22, 2023 wodanorway

DJI + Woda

Vi har et langt og nært forhold

DJI som partner

Woda er en virksomhet som jobber både med  foto og videooppdrag. Vi har levert mange suksessfulle prosjekter for en rekke kunder som inkluderer Colorline, Arctic Race, Audi, Visit Norway og flere andre. Vår kreative leder har vært involvert med DJI siden 2008 og er en anbefalt pilot av DJI. Vi bruker ikke bare DJIs droner, men hele deres filmsystemer, inkludert Gimbal Ronin, en rig som stabiliserer kameraet. Viideo og lyd med trådløs overføring, action kameraer og selvfølgelig flere av deres droner.

Vi har et nært og godt forhold til DJI, og har hatt et langvarig samarbeid med dem. Da samarbeidet startet, hadde de kun kontor i Kina, og vi var på fornavn med de fleste av lederne og utviklerne. Selskapet har nå vokst enormt, og selv om vi fortsatt jobber tett sammen med dem, er det nå enklere å møtes i Europa, da de har hovedkontoret i Frankfurt, Tyskland.

Vi har besøkt DJI på deres kontor, men dessverre kan vi ikke vise mye, da mye av det som skjer der, enda ikke er offentliggjort. Men, når vi nå publiserer dette, så har DJI akkurat lansert Inspire 3, som er deres største drone for film og foto med 8K oppløsning. Vi ser frem til å teste den på våre prosjekter fremover, og kanskje du vil bli vår første kunde som har en erfaring med Inspire 3? Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Vi har hatt mye morro med DJI

Som en del av samarbeidet med DJI, har vi testet og gitt tilbakemelding på produkter, samt dratt på reiser for å teste og lage innhold til deres egne sider og media. I 2018 fikk vi deres lille, men kraftige Mavic Air og reiste til Hellas og Kreta for å teste den. Det var en fantastisk reise, og ett av bildene vi tok vant DJIs første plass i konkurransen om beste foto med dronen.

Et par år før, i 2016, feiret DJI sitt 10-årsjubileum og laget en egen webside, og ga ut en bok. Vi var heldige nok til å være inkludert i boken, og flere av våre bilder og filmer ble brukt på websiden. Det var en stor ære, spesielt med tanke på hvor mange utrolig dyktige brukere av DJI produkter som finnes der ute.

Vi har det du trenger

Vår ekspertise innen foto og video omfatter en rekke ulike oppdrag, både på land, til havs og i luften. Vi har en rekke av avansert utstyr som gir oss mulighet til å levere høykvalitets film og fotoopptak til ulike formål.
Vi har utstyr for bilde stabilisering, og bruker den siste teknologien som gir mulighet for smidige og profesjonelle opptak. Vi har også erfaring med filming av biler og andre bevegelige objekter, der vi bruker drone og bilmonterte kameraer for å fange imponerende og dynamiske bilder.

Vårt studio gir oss mulighet til å produsere høykvalitetsfoto og video i et kontrollert og optimalisert miljø. Vi har også erfaring med produktfoto, inkludert 360 bilder, som gir deg mulighet til å presentere produktet ditt på en enestående måte.

Vi jobber over hele Norge

Vi jobber både nasjonalt og internasjonalt, og dekker hele Norge og utlandet. Vi tar oss av hele prosessen, fra konsept og planlegging til filminnspilling og redigering, og leverer et ferdig produkt som vil imponere deg og dine kunder.

Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste film- eller fotooppdrag. Vi ønsker å hjelpe deg med å realisere ditt prosjekt på best mulig måte, og vi inviterer deg gjerne til å besøke oss for å diskutere dine behov og se hva vi kan tilby deg.

"Vi er klare for å filme din neste film fra bakken og i lufta"

WODA
kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

    kontakt
    , , , ,