Velkommen til Woda design

mars 12, 2023
Posted in News
mars 12, 2023 wodanorway

Velkommen til Woda design

Et Norsk design studio

Woda Design Studio i Oslo design Ford sin GT mobile app

Woda design er et Norsk design studio som jobber på tvers av media og kanaler. Vi jobber med digitale flater som web, mobil app, video, foto, animasjon og mye mer inkludert utvikling. Vi jobber også med analoge medier som logo og identitets design, annonser, kataloger, messe design mm.

Vårt team har lang erfaring fra ledende globale merkevarer og produkter til lokale selskaper og tjenester. Noe av merkevarene er Telenor, Visa, Hublot, SAS, Rolls Royce, Handelsbanken, Verizon, Samsung, DNB, Mastercard, Oslo Taxi, Renault F1 og en lang rekke andre. Vi er stolte av å ha levert prisvinnende design som har økt salg av produkter og tjenester samt bygd kjennskap til merkevaren.

"The difficult is what takes a little time; the impossible is what takes a little longer."

Fridtjof Nansen

Måten vi kommuniserer på er i stadig endring og det er vår oppgave å skille de som vil være effektive og rådgi våre kunder om hva de bør velge. Vi hjelper deg å navigere dagens kanaler og de som er i endring og maksimerer effekt.

Vi har en veldig transparentet prosess som lar deg som kunde følge med. Våre prosjekt systemer sørger for at man enkelt kan se hva som er laget, hva det jobbes med og hva som ligger foran. Vi tar ikke unødvendige møter som ikke bidrar til oppdraget så du som kunde kan bruke tiden på din virksomhet. Vi bruker digitale møter men prøver å ha flest mulige «milestone» møter hos kunden eller i våre flotte lokaler.

Vi har studio for film og foto

Vi har bygd et eget lite studio hvor vi kan filme produkt filmer og presentasjoner, vlog filming og mye mer. Studio gir oss mulighet for produkt foto inkludert 360 grader for webside, webshop mm.

Her kan vi også lage podcast og voice over for filmer. Vi produserer også komplette filmer for alle formål. Vi har komplett produksjons utstyr som gjør det mulig å levere A-Å komplette løsninger for alle dine ønsker og behov. Gjennom gode partnere har vi også tilgang på større film og foto studio for større produksjoner. Vi håndterer alt og du slipper å forholde deg til flere selskaper.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

    kontakt