Film og foto både på bakken og i lufta

oktober 25, 2023
oktober 25, 2023 Woda design

Film og foto både på bakken og i lufta

Vi skaper unike filmer og bilder

Vi har en lidenskap for arbeidet med foto og video, enten det er utendørs eller i vårt utvidede studio. Vi ser frem til å dele vårt nye, større studio med dere når det er klart. Vårt utstyr inkluderer avanserte 4K og 8K video-SLR-kameraer, 360-graders kameraer, en rekke actionkameraer og all nødvendig tilbehør for å sikre førsteklasses resultater uansett utfordring.

Vi er også svært dyktige når det kommer til etterarbeid, inkludert redigering og arbeid med spesialeffekter og animasjon. Det er en spesiell glede å se verden fra fugleperspektiv, og vår kreative leder har hatt gleden av å fly droner i over 10 år. Vi disponerer hele seks droner, hver med sitt spesifikke bruksområde. Dette inkluderer større droner som er ideelle for omfattende produksjoner, samt mindre FPV-droner som tillater oss å fly svært nært og på trange steder der plassen er begrenset.

Lang erfaring

Vår kreative leder har vært dedikert til DJI siden begynnelsen, og han er en offisielt anbefalt pilot av DJI. Han har også oppnådd stor popularitet på DJI sin sosiale plattform, Skypixel. Vi har et nært samarbeid med DJI, både når det gjelder droner og deres kamerasystemer, inkludert gimballs som gir jevne opptak selv under bevegelse. Dette gjør det mulig for oss å montere kameraer på for eksempel biler og styre dem nøyaktig dit vi ønsker for opptak.

Hvis du har behov for hjelp med et film- eller fotoprosjekt, eller ønsker å utforske hvordan vi kan bistå din bedrift, så nøl ikke med å ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Du kan også følge lenken for å se eksempler på det vi har filmet med droner og annet DJI-utstyr.

Vår erfaring

Vi besitter en omfattende erfaringsbase som gjør oss til en helhetlig leverandør innen fotografi og filmproduksjon. Vår ekspertise omfatter alt fra reklamefilmer, produktfotografi, eiendoms foto og film, eventdekning, messefilm og foto, produksjon av signage (film for reklameskjermer som vises offentlig, internt eller på messer), animasjon, og mye mer.

Vi har bred erfaring med å produsere innhold for både store internasjonale merkevarer og lokale bedrifter.

Høy kvalitet

Vi skaper innhold med imponerende høy oppløsning og kvalitet, noe som sikrer at det ferdige produktet vil opprettholde en eksepsjonell standard over tid, selv i en tid preget av stadig nye produkter og løsninger. Dette gjør det mulig å benytte innholdet i ulike sammenhenger, for eksempel deling av historier på sosiale medier og visning på avanserte kinolerret.

Hvorfor skal reklameinnhold på kino eller TV ha lavere kvalitet enn de filmene eller TV-seriene folk ønsker å se?

God prosess

Filmproduksjon kan virke overveldende for mange, men vår smidige prosess er enkel og inkluderende. Vi guider deg gjennom hvert trinn, og sørger for at du alltid har en klar forståelse og innsikt i produksjonen. Før vi starter, bruker vi både animerte filmer og stillbilder for å illustrere et storyboard, slik at du kan se konseptet tydelig.

Du har muligheten til å følge hele produksjonen og inspisere resultatene enten på settet eller i studio. Dette åpner for diskusjoner og eventuelle endringer dersom det skulle være nødvendig.

Woda hjelper produsere
effektive prosjekter

Vi hjelper merkevarer å nå sitt publikum og nå nye og gamle kunder.

"Ved å legge sammen vår lange erfaring og kompetanse kan vi levere de beste løsningene."

Woda design studio
kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

    kontakt
    kontakt1
    , , , , , , ,