Karpe Foto

april 15, 2023
april 15, 2023 wodanorway

Karpe Foto

En fantastisk opplevelse

Vi ble med Karpe

Karpe er en av Norges mest suksessfulle artister, og de har en stor fan i oss som har fulgt dem fra starten av karrieren for over 20 år siden. Deres musikk og tekster er kjent for å være full av referanser til samfunnsproblemer og observasjoner, og har gjort dem til en viktig stemme i den norske musikkscenen.

En av deres mest kjente opptredener var da de som hindu fremførte låtene «Byduer i dur» og «Tusen tegninger» i Oslo domkirke i 2011. Dette vakte stor oppmerksomhet og ble omtalt som en sterk og viktig handling for å fremme dialog og forståelse mellom religioner og kulturer.

Vi har hatt gleden av å fotografere Karpe og flere andre artister på oppdrag for Dagbladet året før, og det var en fantastisk opplevelse å kunne oppleve dem live og samtidig fange øyeblikket med et bilder.

Ute i Europa

Nå er Karpe på Europaturné sammen med dansegruppen Quick Style, der de opptrer med showet de tidligere fylte Oslo Spektrum med i august. De startet sist uke i Milano og skal spille på 20 ulike scener over hele Europa under navnet «Omar Sheriff Diaspora Tour». Turneen inkluderer spillesteder i flere storbyer som Lausanne, Barcelona, Madrid, Paris, Bristol, Dublin, Glasgow, Manchester, London, Amsterdam, Frankfurt, Warszawa, Praha, München, Budapest, Köln, Brussel og Hamburg, før de avslutter i Berlin den 29. mai.

Selv om vi dessverre ikke har muligheten til å være til stede på noen av konsertene, er vi sikre på at Karpe vil gi alt de har og levere utrolige live-show for publikum over hele Europa. Vi vil takke dem for å gi oss fantastisk musikk og en unik opplevelse hver gang de går på scenen.

"Vi er klare for å ta foto og video av deg, ditt selskap, produkt, musikk og mye mer. Kontakt oss under for en prat."

WODA
kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

    kontakt
    , , , , , ,