Ny webside for Suntex

september 4, 2023
september 4, 2023 wodanorway

Ny webside for Suntex

Vi har laget en helt ny webside

Woda Design er en del av Suntex, et selskap med en stolt historie og et imponerende rykte for å levere en bred portefølje av førsteklasses produkter til bedriftsmarkedet. Suntex er anerkjent som en ledende spesialist innenfor flere områder, inkludert smartfilm, polarisert film, anti-avlyttingsfilm, solskjerming, solfilm, sikkerhetsfilm, dekorasjonsløsninger, profilering, bildekor og vindusfrosting.

Med deres omfattende kompetanse og mange års erfaring sammen med vår passer vi perfekt sammen. Vi er forpliktet til å finne skreddersydde løsninger for våre kunder og tilbyr profesjonell rådgivning for å oppnå de beste resultatene.

Woda fokuserer på design, kommunikasjon, merkevarebygging og utvikling, både innenfor digitale medier og analoge medier, samt innenfor film, fotografi og animasjon. Denne allsidigheten gjør at Woda passer perfekt inn i Suntex-familien.

Hva er formålet?

Det første steget er å forstå hva formålet med websiden er. Vi er en del av Suntex så vi kjenner selskapet godt men vi kjørte en prosess for å se om vår forståelse var den samme som hva kunder forventer.

Vi snakket med eksisterende kunder og leverandører for å samle så mye info som mulig. Dette gjør det enklere og er viktig for at siden har rett innhold, struktur og design

Design prosess

Vi bruker hva som kom ut av prosessen om formålet med websiden til å designe siden. Fokus på erfaring, kvalitet på produkter og instalasjon var hovedfokus. Dette sammen med å informere om hvordan hvert produkt fungerer.

Vi laget siden enkel å navigere, brukte film der det var en bedre måte og forklare på sammen med god tekst.

Utvikling og publisering

Når designet er ferdig bruker vi verktøy for å teste at designet fungere på platformer siden er tiltenkt. Vi velger så platform for utvikling. Vi valgte WordPress for Suntex da det hadde hva vi trengte.

Siden testes hele veien for å sikre at det er responsive så det fungerer like bra på desktop som mobil. Det siste vi gjør er å opptimalisere alt for søkemotorer så siden blir lett å finne.

Woda hjelper å bygge
effektive websider

Vi hjelper merkevarer å nå sitt publikum og nå nye og gamle kunder.

"Ved å legge sammen vår lange erfaring og kompetanse kan vi levere de beste løsningene."

Woda + Suntex
kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

    kontakt
    , , , , , ,