Røabadet

april 10, 2023
april 10, 2023 wodanorway

Røabadet

Woda har deisignet ny logo, desigprofil, nye websider

Røabadet er på vei inn i en ny og ekstremt spennende fase fra midten av juni. De vil fortsette å beholde mange av de kjente ansiktene fra badet, og overgangen fra SATS til Røabadet vil skje på en enkel og naturlig måte.

For å hjelpe med denne overgangen har Røabadet valgt Woda som deres designbyrå. Vi har jobbet med ny logo og design profil samt design av deres webside.  Vi er beæret over å være en del av denne nye reisen

Røabadet har lansert den nye fullstendig nettsiden som vil gi mer informasjon om hva Røabadet har å tilby, samt holde kundene oppdatert på alt som skjer, slik at de kan booke timer og få tilgang til mye mer.

Røabadet er på vei til å ta seg opp til nye høyder, og vi gleder oss til å være en del av denne spennende reisen sammen med dem.

Røabadet jobber selv med oppdatering og videre design av nettsiden etter levering. Vi fortsetter med å utvikle filmer og objekter for trykk.

Vi håper du liker det du ser

Vi i WODA inviterer deg til å ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg med din merkevare. Vi har vårt hovedkontor i Oslo, men vi jobber med kunder over hele landet og har også erfaring med å jobbe med internasjonale kunder.

Norge er et mangfoldig land, med en rekke regionale og lokale forskjeller. Uansett hvor din bedrift befinner seg, kan vi hjelpe deg med å utvikle en strategi som vil hjelpe deg med å nå dine mål og ta din bedrift og produkt til nye høyder. Vi kan hjelpe deg med å utvikle en markedsstrategi som passer dine behov, og som vil øke din synlighet og konkurransekraft på markedet.

Vi har erfaring med å jobbe med en rekke forskjellige bransjer og vi forstår at hver bedrift er unik. Vi  tilpasser vår tilnærming til dine spesifikke behov. Vårt team av dyktige og erfarne medarbeidere vil arbeide tett med deg for å skape en strategi som vil skape verdi for din bedrift og hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Vi vil være din partner i å skape en merkevare som skiller seg ut, og som tiltrekker seg og engasjerer dine kunder.

ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for din bedrift. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ha en herlig dag
Woda team

kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

  kontakt
  Fonts / Typografi
  Montserat
  abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
  1234567890
  Farge profil
  , , ,