Økosystem for SAS

mai 9, 2023 wodanorway

Vi designer SAS sin fremtid

Et Utvidet økosystem

I vinter og vår har vi arbeidet med utviklingen av et konseptdesign for Scandinavian Airlines (SAS). Vår oppgave var å skape en løsning som gjorde det enklere for reisende å finne destinasjoner, opplevelser og priser samlet under én paraply.

I dag finnes det en rekke ulike økosystemer for reiseliv, slik som Hotels.com, Tripadvisor og Booking.com. Disse plattformene kan være nyttige for reisende, men det kan også være overveldende å navigere mellom ulike nettsider og apper for å finne den beste prisen eller den beste opplevelsen.

Med dette konseptet var ønsket å skape en mer helhetlig opplevelse for reisende som søker etter inspirasjon og informasjon om ulike reisemål. Vi tok hensyn til brukervennlighet og intuitiv navigasjon.

Ved å samle alt under én paraply, gjorde vi det også enklere for SAS å tilby skreddersydde pakker og tilbud til kundene sine. Alt i alt tror vi at vårt konseptdesign kan bidra til å gjøre reiseplanleggingen mer effektiv og stressfri for deres kunder.

23 år siden sist

For 23 år siden jobbet Rune samme med et fantastisk team hos Leo Burnett med SAS. Vi kommer til å poste den under «nostalgi» serien vår om ikke lenge. Så det var fantastisk å kunne jobbe med dem igjen.

./2023

For å skape et visuelt design språk som var både intuitivt og flytende, valgte vi å ta i bruk både 2D og 3D-elementer i vår løsning for SAS. Vi ønsket å skape en moderne og engasjerende opplevelse for brukerne, samtidig som vi sikret at brukervennlighet og funksjonalitet var i fokus.

Med en kombinasjon av bilder, video og animasjoner ønsket vi å gjøre innholdet levende og engasjerende. Vi la stor vekt på å tilby inspirerende reisetips og informasjon om ulike destinasjoner, samtidig som det skulle være enkelt å finne relevant informasjon om priser og tilgjengelighet.

Gjennom en intuitiv navigasjon og et rent design, ønsket vi å gjøre det mulig for brukerne å finne og booke sine drømmereiser på en enkel og stressfri måte. Fra å utforske potensielle destinasjoner til å motta gode råd og tilbud, og til slutt fullføre en booking – vår løsning skulle kunne ta brukerne hele veien gjennom reiseplanleggingsprosessen.

Alt i alt tror vi at vår kombinasjon av 2D og 3D-elementer, levende innhold og brukervennlig design vil gjøre SAS sin reiseløsning til en av de mest attraktive på markedet for reisende.

"Journeys That Matter"

SAS
kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

    kontakt
    , , , , ,