WODA reel teaser

mars 21, 2023
mars 21, 2023 wodanorway

WODA reel teaser

Vi jobber med en ny reel og laget en teaser.

Vi jobber med både å ferdigstille websiden med full portfolio, en ny showreel og den siste delen av å ferdigstille kontoret og film&foto studio.

Kunder vil alltid komme først og selv om gjerne fokusere 100% på å ferdigstille alt så prioriteres selvsagt arbeid for kunder. Våre planer for den nye websiden krever også en hel del utvikling og alt må som med våre kunde prosjekter planlegges godt.

Hos WODA er tankegangen vi er alldri bedre en vår siste jobb. Vi vil derfor legge ut arbeid her på bloggen i tiden frem til vår ferdige portfolio er ferdig.

Siden vi er en del av Suntex begge sidene vil på flere måter integreres til hverandre.  Med Suntex leverer vi ikke bare alt av design men også alt av fasade, dekor, smart film, skilt og uendelig mye mer. Ta en titt på websidene til Suntex. Websiden for Suntex er ikke langt fra å lanseres men du kan lære mye av hva du finner der i dag.

Vi håper du liker det du ser

Ta kontakt i dag for en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for din merkevare. Du kan også kontakte oss om tjenester som Suntex som Woda er en del av leverer eller kontakt dem direkte på deres nye webside.

Ha en herlig dag
Woda team

kontakt

Vi snakker Norsk!

Studio Oslo

Sørkedalsveien 257,
U2, 0754 Oslo
Norway

rune@woda.no

+47 417 900 35

    kontakt
    , , , , ,