MEF

Mosjøen Eiendoms Formidling
Les mer

Mosjøen Eiendoms Formidling

Design av logo og designprofil

VÅRT OPPDRAG

Kunde

Våre tjenester

  • Logo & design profil
  • Design strategi
  • Katalog & Prospekt design

Design & kommunikasjon

På oppdrag fra Advokatfirmaet Wulff hadde vi gleden av å utvikle en ny logo og designprofil, samt å skape katalog- og prospektdesign for Mosjøen Eiendoms Formidling (MEF). Dette samarbeidet markerer ikke vårt første møte med Advokatfirmaet Wulff, da vi tidligere også hadde gleden av å utforme deres nåværende logo.

Advokat Christian Wulff, en kjent skikkelse i Norges juridiske landskap, spesialiserer seg særlig som en av landets fremste barnerettsadvokater. Hans engasjement for barnerettigheter reflekteres også gjennom den velkjente Barnerettsbloggen han driver.

Mosjøen, stedet der MEF har sin base, ligger ved foten av det majestetiske Øyfjellet, omgitt av en storslått fjord. Denne geografiske skjønnheten har vært en inspirasjonskilde for vårt designarbeid. Øyfjellet er hjemstedet for en imponerende sherpa-sti.

For å fange essensen av dette betydningsfulle fjellet i Mosjøen har vi formet en logo med rene linjer og skarpe konturer. Den representerer ikke bare MEF men også det unike fellesskapet og den imponerende naturen som preger denne vakre regionen.

#01
#02
#03

KOMPLETT PROFIL

Utarbeidelse av en logo med tilhørende designprofil er en grundig prosess som innledes med en nøye definisjon av dens egenskaper og formål. Enten det dreier seg om et nystartet selskap som jobber med å etablere merkevarestrategien og produktene/tjenestene, eller et veletablert foretak med en rik historie, gir begge situasjoner verdifull innsikt som veileder utformingen av designet.

I denne spesifikke oppgaven var lokal tilhørighet av essensiell betydning, og som tidligere nevnt ble et kjent landemerke inkorporert som den grunnleggende formen. Imidlertid skal designprofilen ikke bare være en visuell representasjon; den skal også fungere som en støtte og en naturlig forlengelse av selve logoen. Vi valgte en dyp lillafarge som primær farge, og implementerte en flossy-effekt, både direkte med sølv og ved bruk av det som kalles Spot gloss og UV.

Spot UV og spot gloss er vanlige begreper innen trykkteknologi som benyttes for å påføre et høyglanset UV-belegg på utvalgte områder av et trykt materiale. En vanlig anvendelse av spot UV er å fokusere oppmerksomheten på spesifikke områder av det trykte materialet, for eksempel ved å påføre spot UV over logoen slik at kun logoens område får en blank og fremhevet effekt.

Fonts / Typografi
Montserat
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Farge profil

Røabadet jobber selv med oppdatering og videre design av nettsiden etter levering. Vi fortsetter med å utvikle filmer og objekter for trykk.

Design is the intermediary between information and understanding.

Hans Hoffman,™
  • Share:
Telenor™ are registered trademarks of Telenor. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.