Renault F1

Det ultimate innen bilsport
Les mer

Renault F1

Web og App design for 2016 sesongen

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Renault F1
Våre tjenester
  • Konsept utvikling
  • UX Design
  • Video redigering
  • Web utvikling
  • 3D modelering
  • 3D animasjon

Innsikt i det ytterste i automotive teknologi

Renault F1 team i 2016 var en reinkarnasjon av Lotus F1-teamet, som ble kjøpt av Renault i desember 2015. Teamet ble ledet av den tidligere Caterham-sjefen Cyril Abiteboul, og hadde tidligere verdensmester og erfaren fører Jolyon Palmer og debutant Kevin Magnussen som førere.

Renault F1-teamets nye design for 2016-sesongen var basert på fargene i Renaults offisielle logo – gult og svart. Bilens hovedfarge var en lys gulfarge med detaljer i svart og hvitt. På forsiden av bilen var det en stor svart frontvinge, og Renault-logoen var plassert sentralt. På sidene av bilen var det gule og svarte striper som dannet et diagonalt mønster. Bakvingen var svart, med gul og hvit detaljer. På førerplassen var det et sete i svart med gule og hvite detaljer.

Den nye designen var en markant endring fra Lotus F1-teamets design fra de foregående sesongene. Renault ønsket å gjøre et visuelt skille mellom Lotus og Renault, og å vise at teamet hadde en ny start med nye eiere og en ny identitet.

Vi fikk i oppgave å designe en web løsning som promoterte teamet og som viste den unike teknologien i motor og aerodynamikk.

"If you no longer go for a gap that exists, you’re no longer a racing driver."

Ayrton Senna™

FORENKLE

Dagens Formel 1-bil er en imponerende teknologisk prestasjon, hvor hvert eneste aspekt er nøye designet og optimalisert. Renault, med sin lange historie innen racing og sin evne til å designe og produsere motorer, er en sentral aktør.

For å presentere dette nivået av teknologisk ekspertise på en enkel og forståelig måte for brukerne, laget vi en 3D-modell av bilen og motoren i Cinema 4D. Dette gjorde det mulig å skille alle delene og vise frem den avanserte teknologien bak hvert eneste element. Vi rendret både film sekvenser og still bilder. Dette tok vi inn i Adobe After Effects hvor vi produserte materiale for front end utviklerne.

Renaults design ble positivt mottatt både av Renaultog bransjen, som anerkjente den evnen vi brukte for å kombinere avansert teknologi med enkelhet og forståelighet.

Fonts / Typography
POPPINS
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Design detaljer
Renault F1 web og mobil app design fra Woda Design Studio Renault F1 web og mobil app design fra Woda Design Studio
  • Share:
Whistler™ are registered trademarks of Whistler Blackcomb Holdings, Inc. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.