Verizon

Streaming samlet på et sted
Les mer

Verizon connect

One provider. One service. All streaming.

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Verizon
Våre tjenester
  • Konsept utvikling
  • UX Design
  • Prototyping
  • UX & UI Design
  • Animasjon

Designe et ux for strømmetjenester

For å designe et konsept UX for Verizon Connect, vi måtte først forstå hva Verizon ønsket å oppnå med sin strømmetjeneste.  Verizon vil samle alle strømetjeneter som HBO, Netflix, Hulu osv på ett sted. Tjenesten vil også ha lineær tv. Brukeropplevelsen må være sømløs og intuitiv.

Først gjennomførte vi en behovsanalyse ved å identifisere målgruppen og deres krav til tjenesten. Deretter utviklet vi en informasjonsarkitektur og satte opp wireframe for å vise hvordan brukerne kan navigere gjennom tjenesten og utføre ulike oppgaver. Funksjoner som søk, filtrering og sortering må være likt uansett hvilken leverandør brukeren ser på for å gjøre det enkelt for brukerne.

Når vi hadde etablert en brukervennlig og intuitiv struktur, vi begynte å jobbe med design språket. Vi ville utvikle et visuelt design som er sammenhengende med Verizons merkevare, mens vi samtidig tar hensyn til brukervennlighet. Dette inkluderer å velge riktig fargepalett, typografi og bildebruk.

Til slutt utviklet vi en prototype som vi kunne teste med brukere for å sikre at designet fungerer i praksis og møter brukernes behov. Basert på tilbakemeldinger fra brukertesting, justerte vi prototypen før den endelige leveringen.

"Vi elsker en utfordring"

WODA™

Å SKAPE EN OPPLEVELSE

Som et team av kreative og erfarne designere hadde vi gleden av å redesigne hovedsiden til Verizon for noen år siden. Vårt team hadde som mål å levere en visuelt imponerende nettside med høy brukeropplevelse som ville tiltrekke og engasjere brukerne.

Etter at vi fullførte oppdraget, ble vi igjen i 2022 kontaktet av Verizon for å diskutere muligheten for å designe et nytt web-konsept for dem. Vi var naturligvis veldig glade for å få muligheten til å jobbe med en kunde vi hadde mye gøy og jobbe med tidligere. Verizon er også en stor og anerkjent aktør i bransjen, og var mer en klare til å levere et designkonsept som ville oppfylle deres forventninger.

Verizon er ledende innen mobil- og internettjenester i USA, og de er stadig var på utkikk etter nye og innovative måter å forbedre brukeropplevelsen på. Derfor var det viktig for oss å fokusere på å levere en løsning som ville imponere både Verizon, deres kunder og brukere.

Vår tilnærming var å bruke det vi liker å kalle et «high impact» design språk.. Vi brukte flere verktøy og teknologier for å skape en brukeropplevelse som ville trekke brukerne inn i løsningen. Dette inkluderte blant annet avansert animasjon og interaksjonsdesign, samt en intuitiv og enkel navigasjon.

Vi jobbet tett med Verizon for å sikre at konseptet vi utviklet ville være i tråd med deres visjon og mål. Vi lyttet nøye til deres ønsker og behov, og brukte dette som utgangspunkt for leveransen. Resultatet var et konsept som leverte en imponerende og engasjerende opplevelse, samtidig som det var i tråd med Verizons merkevare og verdier.

Vi er svært stolte over å ha blitt valgt til å designe Connect™ konseptet for Verizon og enda mer stolte over å ha levert et design som oppfylte deres forventninger og få tilbakemeldinger om å ha levert over forventning. Vi ser frem til å fortsette å samarbeide med Verizon i fremtiden, og å være med på å videreutvikle deres digitale produkter.

Fonts / Typography
Roboto
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Design detaljer
For us, it is very important all the time that our core business is really good but that we don’t stop moving.

Hans Vestberg, CEO at Verizon™
  • Share:
Verizon™ are registered trademarks of Verizon Communications. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.