Rolls Royce

Automotive + Fashion
Les mer

Rolls Royce & Mote

Design, historie og mote

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Rolls Royce
Våre tjenester
  • Konsept utvikling
  • UX og UI Design
  • Prototyping
  • Animasjon
  • Mobil app design
  • Mobil utvikling

En unik historie

Rolls Royce har en lang og stolt historie som et ikon innen bilindustrien. Fra de tidligste dagene med Charles Rolls og Henry Royce, har selskapet vært kjent for sitt fokus på kvalitet, håndverk og eleganse.

En av de mest kjente kjennetegnene på en Rolls Royce er den ikoniske Spirit of Ecstasy-ornamentet på panseret. Dette elegante designelementet har vært en del av Rolls Royce-biler siden 1911, og er en av de mest kjente symbolene på luksus og kvalitet i bilindustrien.

Hvis du ønsker å kjøpe en Rolls Royce, kan du besøke deres designstudio i England, der du kan velge å tilpasse bilen helt etter din smak. Selv om det er noen begrensninger, vil du fortsatt kunne skape en bil som er unik og personlig.

Rolls Royce er også kjent for sitt elegante interiør og de mange små detaljene som gir bilene deres tidløse eleganse. Samarbeidet mellom mote og Rolls Royce går tilbake til de første dagene med selskapet, og det var naturlig å feire dette i en app som skulle fortelle historien i en digital versjon.

Som en del av oppdraget med å designe denne appen, fikk teamet tilgang til en mengde materiale fra Rolls Royce. Dette ga oss muligheten til å utforske historien deres på en helt ny måte, og det var fantastisk å kunne dykke ned i denne rike historien.

Appen ble designet som en mobilapp, og den skulle gi brukerne en mulighet til å lære mer om historien til Rolls Royce og deres samarbeid med motebransjen. Vi ønsket å skape en app som var like elegant og tidløs som bilene deres, og samtidig vise at Rolls Royce fortsatt er like innovative og framtidsrettet som de alltid har vært.

Siden Rolls Royce ønsket at appen skulle være unik og eksklusiv, er ikke hele appen vist her. Men vi har fått lov til å vise frem en del av den, og vi håper at du vil nyte å utforske denne digitale hyllesten til en av de mest ikoniske bilmerkene i verden.

"Strive for perfection in everything you do."

Henry Royce™

  • Share:
Rolls Royce™ are registered trademarks of Rolls Royce. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.