Oslo taxi

Signage & web annonse
Les mer

Oslo Taxi

Annonse for Norges ledende taxi selskap

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Oslo Taxi
Våre tjenester
  • Art Direction
  • Animasjon
  • Illustrasjon

Oslo Taxi er den mest dominerende og største leverandøren av taxitjenester i Oslo, hovedstaden i Norge. For å markedsføre sin ledende posisjon og omfanget av deres tjenester, har de utviklet en imponerende markedsføringskampanje som inkluderer animerte skilt og webannonser.

De animerte skiltene viser en interaktiv oversikt over Oslos sentrum, med en mørk bakgrunn som gir en kontrast mot de røde bilene som lyser opp på skjermen. Disse skiltene var enestående i sin evne til å fange oppmerksomheten til forbipasserende og demonstrere hvor mange biler Oslo Taxi har i aktiv tjeneste.

Kampanjen var svært vellykket, og det var spesielt tallet som fanget folks oppmerksomhet. Oslo Taxi gjennomgikk også en redesignprosess, og deres nettside ble forbedret. Selv om vi ikke var involvert i denne delen av prosjektet, anbefaler vi på det sterkeste at du tar en titt på nettsidene deres.

Som en markedsleder fortsetter Oslo Taxi å gi kundene sine et bredt spekter av pålitelige og praktiske transporttjenester i hovedstaden.

 *Arbeid gjort under arbeid for Sopra Steria

  • Share:
Alicia Keys™ are registered trademarks of Alicia Keys.. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.