Alicia Keys

Webdesign i 2005 og i 2018
Les mer

Alicia Keys web

Vi designet websiden i 2005 og i 2018

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Alicia Keys
Våre tjenester
  • Art Direction
  • Animasjon
  • Web utvikling
  • UX Design
  • Icon design
"We’re all going to change. Otherwise, it’s boring."

Alicia Keys™

Alicia Keys er en amerikansk sanger, låtskriver, pianist og skuespiller. Hun ble født i New York City i 1981 og viste tidlig talent for musikk. Keys ble utdannet ved Professional Performing Arts School i New York City og senere ved Columbia University.

I 2005 fikk vi i oppdrag å designe hennes nye side samt hennes partner og låtskriveren Krucial Keys. I 2005 var Flash på høyden og siden ble laget som en virtuel by man navigerte seg gjennom. Hver del hadde interaksjons deler. Desverre på mange måter får man ikke spilt av flash websider lengre så vi kan ikke vise den. Men vi var forutseende til å filme en skjermdump. Det er ikke vanskelig å se at design språket har forandret seg mye siden 2005.

Design for en artist i endring

Krucial Keys, også kjent som Kerry Brothers Jr., er en amerikansk musikkprodusent, låtskriver og artist. Han ble født i 1975 i Yonkers, New York, og har jobbet tett med Alicia Keys.

Alicia Keys har i de senere årene tatt et valg om å gå for et mer naturlig utseende, og har sluttet å bruke sminke og heller omfavnet sin naturlige skjønnhet.

Dette var viktig for designet som skulle formidle dette. Vi brukte store bilder hvor hennes vakre naturlige utseende kommer frem. Hun er et forbilde for så mange så det var en stor del av oppdraget at hun følte dette kom tydelig frem.

Keys har åpent diskutert hvordan hun følte seg tvunget til å følge en standard for skjønnhet som ikke var hennes egen, og hvordan hun ønsket å inspirere andre kvinner til å føle seg komfortable i sin egen hud. I en rekke intervjuer har Keys uttrykt at hennes valg om å ikke bruke sminke var en måte å frigjøre seg fra disse standardene, og en måte å vise at det er mulig å være vakker uten sminke.

Vi har hatt det fantastisk morsomt med å få æren av å jobbe en så fantastisk artist. Sidene hennes er oppdatert men design språket er beholdt. Fokuset er mer på turne og flyttet over i sosiale medier.

  • Share:
Alicia Keys™ are registered trademarks of Alicia Keys.. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.