HUBLOT

Hvor håndverk, teknologi og kunst møtes
Se mer

Hublot

Savoir-faire of Swiss watchmaking

Client

 • Hublot watches
Våre tjenester
 • Kreativ strategi
 • UX Design
 • Prototyping
 • 3D modelering
 • Animasjon

VÅRT OPPDRAG

Hublot skaper klokker med høyeste grad av perfeksjon.
Ansatte med et bredt spekter av yrker som bruker unike produksjonsteknikker  i kunsten og vitenskapen om klokkeproduksjon. Hublot bruker ulike metoder i dette århundre-gamle håndverket for å imøtekomme de nyeste materialene og produksjonsteknikkene så vel som de mest tradisjonelle former for håndarbeid. Dette er alt under ett tak. Det er denne fleksibiliteten i produksjonen som gjør det mulig for Hublot å være i fronten av innovasjonen innen klokke produksjon og produsere unike og banebrytende klokker.

2 Merker vi elsker
Vi elsket Hublot-nettstedet som det var på mange måter. Anmodningen vi fikk var å se på å skape en egen seksjon på deres e-handelsside. Denne delen var for hver av deres klokker laget i samarbeid med Ferrari som ble utvidet til flere samlinger. Design eksempelet som presenteres her, er basert på Hublot La Ferrari-klokken i sin «generelle» utgave. Deres begrensede samlinger krever en spesiell personlig link og et engasjement med Hublot og Ferrari.

Designet tar i bruk eksisterende seksjoner, slik at de kan integreres sømløst på nettstedet uten å kreve en total redesign av hovedsiden. Strategi og prosessen som ble valgt er av åpenbare grunner utelatt her, da dette er strategiske deler av oppdraget. Animasjon ved bruk av 3D av klokken som fokuserer på utseendet og de mekaniske delene som skulle minne om en bils mekanikk ble fremhevet.

"Kombinere typer media og teknikker for et unikt resultat."

WODA™
#01
#02
#03

ALT ER I DETALJENE

Detaljer er svært viktig i web design fordi det har stor innvirkning på hvordan brukere oppfatter og interagerer med en nettside. Her er noen måter detaljer vi bruker for å skape en stor forskjell:

 1. Brukeropplevelse: Detaljer som layout, skrifttype, farge og størrelse på elementer kan påvirke brukerens opplevelse. For eksempel kan det å bruke en skrifttype som er vanskelig å lese eller å plassere knapper på vanskelig tilgjengelige steder gjøre brukeropplevelsen frustrerende.
 2. Merkevareidentitet: Design-detaljer på en nettside kan også kommunisere merkevarens identitet. Elementer som logo, fargepalett og bilder kan skape et inntrykk i brukerens sinn som gjenspeiler merkevarens verdier og personlighet.
 3. Navigasjon: Navigasjon er en viktig del av web design, og små detaljer kan påvirke bruken av den. For eksempel kan tydelige etiketter og logiske grupperinger hjelpe brukere med å finne det de leter etter raskt.
 4. Tilgjengelighet: Design-detaljer er også viktig for å sikre at en nettside er tilgjengelig for alle brukere, uavhengig av deres evner. Dette inkluderer å bruke passende fargekontraster, tilby alternativ tekst for bilder og sørge for at nettsiden er kompatibel med hjelpemidler.
 5. Ytelse: Design-detaljer kan også påvirke en nettsides ytelse. For eksempel kan bruk av store bilder eller animasjoner som tar lang tid å laste ned gjøre nettsiden treg og frustrerende for brukere. I denne websiden ble det brukt ekstra virkemidler via film og animasjon. En vurdering om hvordan brukere har en forventning ble gjort og i denne typen side og produkt er brukere villig til å vente litt lengre for en spesiell opplevelse. Dette ble også verifisert gjennom bruker tester.

Oppsummert er detaljene i web design viktig fordi de kan påvirke brukeropplevelsen, kommunisere en merkevares identitet, påvirke navigasjon og tilgjengelighet og ha innvirkning på ytelsen. Ved å være oppmerksom på disse detaljene, kan vi skape nettsider som både er funksjonelle og estetisk tiltalende.

Fonts / Typography
Montserrat
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Color Palette
Passion leads to success

Hublot™
 • Share:
HUBLOT™ are registered trademarks of Louis Vuitton Moët Hennesy (LVMH). © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.