Caterpillar

Verdens kanskje tøffeste telefon
Les mer

CAT S-60

Røff og tøff som stein

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Caterpillar
Våre tjenester
  • Konsept utvikling
  • UX Design
  • Prototyping
  • Animasjon

Få frem historie og egenskaper

Caterpillar er et globalt selskap som har et solid rykte for å produsere kvalitetsprodukter som kan takle de tøffeste og mest krevende arbeidsforholdene i verden. Deres produktspekter spenner over et bredt spekter av sektorer, inkludert anleggsmaskiner, gruvedrift, skogsbruk, olje og gass, maritim, kraftverk og mye mer.

Caterpillar-maskiner er kjent for å være pålitelige og robuste, og kan brukes i ekstreme klimaforhold og utfordrende arbeidsmiljøer som ingen andre maskiner kan. Deres produkter har blitt brukt på noen av verdens største byggeprosjekter, og er også populære blant entreprenører og arbeidere i olje- og gassektoren.

Selskapet har også utvidet sin portefølje til å inkludere en rekke klær og tilbehør som er designet for å tåle tøffe miljøer. Caterpillar klær har blitt et populært valg blant arbeidere som jobber utendørs, og deres utvalg inkluderer alt fra arbeidsklær til fritidsklær.

Med lanseringen av sin egen smarttelefon, fortsetter Caterpillar å imponere med sin innovative tilnærming til å designe produkter som er skreddersydd for å takle utfordrende miljøer. Caterpillar-telefoner er spesielt designet for å fungere optimalt i tøffe arbeidsforhold og kan motstå vann, støv og støt. Disse telefonene er også kompatible med Caterpillar sine systemer brukt i kjøretøy og lignende, noe som gjør dem til en verdifull ressurs for entreprenører og arbeidere på byggeplasser over hele verden.

"Et sterkt produkt, merkevare og løsning."

WODA™

Å GJENGI PRODUKTETS EGENSKAPER

Som en del av oppdraget med å designe en egen side for den nye telefonen S-60, var det viktig å forstå dens unike egenskaper og funksjoner. En av de mest imponerende funksjonene på telefonen var dens infrarøde kamera, som gjorde den svært egnet for bruk på byggeplasser og andre steder hvor nøyaktighet og presisjon er viktig.

For å presentere telefonen på en enkel og forståelig måte, utviklet vi et konsept som fremhevet høydepunktene og funksjonene på en klar og tydelig måte. Vi var også opptatt av å beholde telefonens kjente design-språk på siden, noe som var viktig for å skape gjenkjennelse og tilhørighet for målgruppen.

Da websiden var ferdig utviklet, ble den integrert i Catepillar sin hovedwebside, samtidig som den sto som en egen kampanjeside. Dette gjorde det mulig for kunder å enkelt finne informasjon om telefonen, samtidig som den var tilgjengelig som en del av Catepillar sin større produktportefølje.

Som en del av prosjektet hadde vi også gleden av å bli med ut for å se telefonen i bruk på deres testområder. Her fikk vi mulighet til å se alt det imponerende arbeidet som Catepillar hadde gjort med å utvikle telefonen, samt få tatt bilder og videoer som vi kunne bruke på websiden. Alt i alt var dette en spennende og gøy oppgave som vi virkelig koste oss med å lage.

Fonts / Typography
JOST
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Design detaljer
  • Share:
Verizon™ are registered trademarks of Verizon Communications. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.