Telenor

Fremtiden er her i dag.
Les mer

Fremtiden er her

Telenor leder utviklingen i Norge

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Telenor
Våre tjenester
  • Konsept utvikling
  • UX Design
  • Prototyping
  • UX & UI Design
  • Vector HYML/CSS animasjon

Designe et ux for strømmetjenester

Telenor er Norges ledende teknologi-, mobil- og internettleverandører, og har en betydelig tilstedeværelse både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet er gjenkjennelig ved bruk av det velkjente blå ikonet.

Telenor har et rykte med å være i forkant når det gjelder utvikling og anvendelse av ny teknologi. Den nyeste teknologien som har revolusjonert telekom er 5G.

5G representerer et kvantesprang på mange områder, og setter rekorder for både nettverkshastighet og mulighetene til å koble til nye enheter som tidligere krevde ekstern nettverkstilgang.

5G-teknologi har vært etterlengtet av både teknologientusiaster og bransjeeksperter. Til tross for den store oppmerksomheten som teknologien har fått, er det generelt fortsatt mange som ikke er klar over alle mulighetene som følger med 5G.

Derfor har Telenor sett på muligheten til å spre informasjon om teknologien på en enkel måte. Vi har fått i oppdrag å lage et konsept for en egen nettside som skulle forklare dette enkelt. Vi en utfordring!

Telenor og 5G vil forandre verden

Å SKAPE EN OPPLEVELSE

Da vi jobbet med designet, bestemte jeg vi oss for å bruke vektoranimasjon i stedet for film animasjon. Vi laget og satte satte opp illustrasjonene i Illustrator hvorpå vi importerte dem inn i After Effects.

Her animerte vi elementene. Etter å ha jobbet med bevegelsen og stilen, eksporterte vi animasjonen ved hjelp av Bodymovin, som gjorde det enkelt å hente alt inn i websiden ved bruk av Lottie.

Lottie er en programvare som lar oss legge til animasjoner på nettsider og mobilapplikasjoner ved bruk av JSON-formatet. Det ble utviklet av Airbnb, og gjør det enkelt å importere animasjoner som er opprettet i software som Adobe After Effects eller fra andre kilder. Lottie støtter vektorbaserte animasjoner, og det gjør at animasjonene ser skarpe og klare ut uansett skjermstørrelse. Det gir også en rask og jevn animasjonsopplevelse på tvers av forskjellige enheter og plattformer, inkludert mobil og desktop.

Vi var veldig fornøyd med resultatet, da animasjonen hadde en jevn og moderne følelse. Med vector var alt skalerbar tog lett å laste inn for brukere. Det var en god følelse å se animasjonen totalt integrert med websiden og gi konseptet en engasjerende brukeropplevelse.

Fonts / Typography
Montserat
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Design detaljer
Design legger til verdi raskere enn den legger til kostnader.

Joel Spolsky™
  • Share:
Telenor™ are registered trademarks of Telenor. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.