Orkla

Du vet aldri hvem som lytter
Les mer

Orkla

Du vet alldri hvem som lytter!

VÅRT OPPDRAG

Kunde

  • Orkla
Våre tjenester
  • Konsept utvikling
  • Illustrasjoner
  • Animasjon

Signage intern kampanje

Ja, det er viktig å være bevisst på hva man sier og hvem man snakker med når man befinner seg i det offentlige rom, spesielt når det gjelder sensitive bedriftsinformasjon. Selv om det kan virke uskyldig å snakke om et møte eller prosjekt man jobber med, kan informasjonen være verdifull for konkurrenter eller andre som ønsker å drive industrispionasje.

Det er derfor viktig å være forsiktig med hva man deler og hvem man deler det med. Det kan være lurt å unngå å snakke om sensitive temaer i heiser eller andre offentlige områder, og heller vente til man er i et mer privat og sikkert område før man diskuterer slike ting.

I tillegg er det viktig å være bevisst på hvem som kan høre på samtalen din. Selv om du snakker med en kollega, kan det hende at noen andre i nærheten også kan høre på, og det er viktig å være klar over dette og være forsiktig med hva man sier. Generelt er det lurt å være bevisst på sikkerhet og personvern når man jobber med sensitiv informasjon, og å ha klare retningslinjer for hvordan man skal håndtere og dele informasjon på en trygg og sikker måte.
Dette er et tema som Orkla ville sette oppmerksomhet på.

* Oppdraget ble utført av vår 
Kreative leder for Sopra Steria

FORENKLE

Orkla har forstått at det er viktig å informere sine ansatte om hvordan man kommuniserer på arbeidsplassen, spesielt når det gjelder konfidensielle eller sensitive opplysninger. På grunn av at de fleste av Orklas ansatte jobber i fabrikker og produksjonsanlegg, har de ikke tilgang til Orkla e-post, noe som gjør det utfordrende å nå ut til dem med viktig informasjon. Derfor valgte Orkla å bruke skjermer i lokalene for å kommunisere budskapet på en effektiv måte.

For å gjøre kommunikasjonen mer visuell og engasjerende, valgte vi å bruke illustrasjoner i stedet for å inkludere mye tekst. Flere miljøer ble tegnet og illustrert i Adobe Illustrator, og deretter ble disse illustrasjonene importert inn i Adobe After Effects for animasjon. Ved å bruke animasjon kunne vi gjøre budskapet enda mer visuelt..

For å sikre at filmene kunne vises på ulike skjermstørrelser og oppløsninger, ble de rendret ut i flere størrelser. Dette gjorde at Orkla kunne tilpasse budskapet til de forskjellige skjermene som var tilgjengelige i produksjonsanleggene.

Alt i alt viser Orklas tilnærming til kommunikasjon med sine ansatte at de er opptatt av å finne effektive måter å nå ut til dem på. Ved å bruke visuelle hjelpemidler som illustrasjoner og animasjon, kan Orkla sikre at budskapet blir forstått på en klar og engasjerende måte.

Design detaljer
  • Share:
Orkla™ are registered trademarks of Orkla. © 2023. All rights reserved. All other copyrights and trademarks like Sopra Steria are the property of their respective owners.